You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Rólunk

Pályázat

A támogatással fejlődünk, nő a kapacitásunk, mely által sokkal hatékonyabban teljesítjük feladatunkat.
Hosszú távon a leader forrásból megvalósuló beruházások segítségével sokkal több figyelmet fordíthatnánk az ifjúságnevelésre.A villamos energia szükséglet kiváltása megújuló energia forrással a nyergesújfalui "Csemete Lovaspark - Nyári tábor" telephelyén


Támogatás összege
3,023 Millió Forint

Támogatás mértéke
55%

Támogatás forrása
Európai Regionális Fejlesztési Alap

Kedvezményezett neve
Sebák Andrea e.v.

Projekt azonosító száma
GINOP-4.1.4-19-2020-03301

Projekt befejezési dátuma
2021.06.30

Projekt tartalmának bemutatása
A Csemete Lovaspark gyermekek táboroztatásával is foglalkozik, ahol napközis és bentlakásos jelleggel fogadunk lovasokat vagy azokat akik most ismerkednek a lóval és a lovaglással. Gyakorlati képzés mellett elméleti tanítás is folyik, interaktív módon. Napközben kézműves foglalkozáson,  esténként csoportos beszélgetések során mutatunk be más lovas szakágakat, neves lovasszemélyeket, történeteket. Nagy segítség a megújuló energiaforrás, hiszen csökkenteni tudjuk a költségeinket, ezzel lehetőségünk nyílik télen is több hétvégén bentlakásos tábort működtetni.


Öregkő Lovasainak alaptevékenységéhez kötődő fejlesztés


Támogatás összege
2,51 Millió Forint

Támogatás forrása
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap

Projekt azonosító száma
1935037907

Projekt tartalmának bemutatása
A pályázati felhívás Választható önállóan támogatható tevékenységek közül az eszközbeszerzés tevékenységen belül a civil szervezetek alaptevékenységéhez kötődő eszközök beszerzése tevékenységre nyújtottuk be pályázatunkat. Ezen belül lószállító utánfutót, nyergeket szereztük be.